Mumifierad?

Vart vill man ta vägen när det är snö och kallt ute? Vad finns det för ställe som för det mesta brukar hålla sig varmt även under vintern?

Alla gillar väll varma mysiga ställen (!?) och alla har varsin favorit plats som är varm, i alla fall ett ställe man tycker lite mer om än andra. Det kan vara; på Kanarieöarna, nerbäddad i sängen, vid en öppen eld i skogen, i soffan där hunden/katten ligger på fötterna/i knäet, i fågelholken som är inbäddad med massa hund hår eller liknande. Det finns ett ställe för alla.

 Ett ställe som håller sig varm hos de flesta under vintern (mesta delen av året faktiskt) nu mera är ju datorn. Och vilkas favorit plats är då det?

Jo först har vi en som är lite luden och sen en annan med vingar. Mygg och småflugor trivs tydligen riktigt bra inne i datorerna tillsammans med dammråttorna. Men det är ingen säker plats, i alla fall inte för de små flygfäna. De kan åka in i fläkten och mosas, eller bli uppätna av råttorna.

I detta fallet var det råttorna som ätit upp myggen och flugorna, för att sedan mumifiera dom. Det fanns knappt någonting alls kvar av dom när jag en dag öppnade och skulle fixa med en dator, det var precis så att man såg vad det var.


Så vad är din varma favorit plats?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: linnéa

ahh tack :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback