London

Nu va de länge sen jag skrev igen. Men dom senaste helgerna har jag vart med min Esking i hans lägenhet och sen har det vart massa att kolla upp och fixa och dona inför resan.
Och ja det är imorn (fredag) det bär iväg för mig och Esking till London, vi ska vara där tills på tisdag.
Det har bilvit helt perfekt flygbiljetter för 1029 kr ToR och gratis boende. Vi ska få bo hos mammas kompis och han ska ta med oss till nån bowlingklubb där man bowlar  med träklot på gräsmatta, om jag förstod det hela rätt, det ska vara nån rikigt gammal sport. Och sen ska vi iväg på nått gig och träffa några jätte kända artister (bara för det kommer jag inte ihåg namnen nu, men det kommer sen) och mamma har målat av en av dom så vi ska lämna den bilden till han.
Sen blir det väll lite vanliga grejer att kolla på som Big Ben, Madame Tussauds Vaxkabinett, Harrods osv.
Det blir lite körigt när vi har landat, vi kommer få ta en flygbuss till Victoria station och sen har allt slutat att gå för att klockan är så mkt, så vi får ta en taxi därifrån till Hammersmith där han vi ska bo hos kommer och möter upp oss. Men det är nog ingen större fara med taxidelen, för om jag fattade det rätt är det inte så jätte långt mellan. Man skulle nog tillomed kunna gå den biten. Men ingen av oss hittar där och man lär vara trött efter flyget och så.
Vi ska inte ha med oss massa stora väskor iaf, vi reser med bara handbagage. Mycket billigare och smidigare. biljetterna är redan inbokade och färdiga här hemma så det är bara att gå direkt till handbagage kontrollen.
Sen hoppas jag att vi hittar nått ställe med fönsterplats på planet (onumrerade platser på planet), Esking har ju bara flygit en gång (eller två om man räknar med tillbaka resa). Han har alltså inte flugit på natten och nått jag tycker man ska se om man får chansen så är det alla upplysta städer från planet på natten. Hoppas bara på att det är molnfritt då.
Nehe nu ska de sista fixas så man kan ta det lugnt imorn. Det kommer att komma en liten berättelse om resan sen när vi kommit hem. Ingen dator på denna semestern inte ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()