Skolan

Sitter i skolan och har tråkigt. Första lektionen bara flög iväg, då hade vi multimedia. Satt och fixade med bildhemsidan gick rikigt bra men det kommer att ta tid att bli klar. Mycket att göra. Får fixa nån bild på det och lägga in sen.
Just nu har vi engelska och ska skriva om skolk, men vad skriver man om det? Tror inte det är nån som skriver på det, haha. Inte många alls som gillar engelskan. Slutar tidigt idag sen med redan halv 2 =) Har bara samhäll och operativsystem kvar. Vi läser Linux på operativsystems kursen får se hur det går, ska verkligen försöka göra det så bra som möjligt, vill ha bra betyg =)

Igår på bowlingen spelade jag och Madde på samma bana, jag vann =) men överdrivet bra var det ju inte, på tre serier fick jag totalt runt 300 poäng alltså det man kan få som max på en serie ^^,
Men kul var det iaf =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skytte

Igår va det då skytte som vanligt.. Var med och hjälpte till att skruva och allt sånt. Jag skjöt även personligt rekord igår =) Lyckades skjuta 126 poäng av 150. Inte så illa fr att inte ha skjutit mer än 2 år och dessutom stående =P Lite kul. Men det va sista gången det va luftgävärs skytte den här terminen, nästa tisdag är det avslutning. Sen är det inget fören i maj igen och då är det korthåls skytte istället. Det är nästan ännu roligare tycker jag =)
Men idag ska vi och bowla med skytte gruppen, bowla är jag inte bra på alls längre men det är roligt i alla fall =P Så nu är det bara att vänta på att praktiken tar slut och sen gå bort till skolan och vänta på att klockan ska bli 7 ^^, Så ska vi äta buffé där sen med efter vi bowlat klart. Och när vi är klara kommer pappa och hämtar mig så jag kommer hem.. Ska se till att läsa på papprena till Linux som vi har börjat med också. Det ska vi tydligen kunna imorn. Men det går nog bra.. Ska verkligen se till att göra mitt bästa på den här dator kursen. Det gick ju lite sådär med programmeringen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kristianstad

I måndas fick jag ett brev, och det var från pliktverket. Så nu är det klart jag ska på antagningsprövning/mönstring den 7-8 maj. Viktor ska också med så idag fixade vi biljetter dit och hälsodeklarationen så nu är det bara mina betyg jag behöver få tag på sen har jag allt till det.
Vet inte rikigt än om jag vill gå lumpen eller inte, men förhoppningsvis så har jag bestämt mig efter mönstringen. Om jag äns klarar testerna.. Men det verkade som att Viktor ska skaffa gym kort igen och då kommer han att vara med och träna måndagar och torsdagar, så kanske det går lite bättre än när man är själv. Tror det kan bli kul där borta i maj sen =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen

Fick skjuts av pappa till skolan så fick sova nästan en timme längre än vanligt. Vi började med programmering, vi ska redovisa vårat spel på torsda.. Hoppas att vi hinner få det hyffsat klart tills då iaf. Sen så hade vi stormöte med elevrådet, hände inte så jätte mycket där. Sen va det matte och där va det inte många som gjorde det dom skulle.
Efter att vi slutat vid 12 så gick jag Viktor och Edvin till Viktor för att hämta lite pengar, så gick vi och åt lite pizza och kebeb innan jag och Viktor gick till banken. På banken så fixade jag en såndär liten dosa för internet och flyttade ner till banken här nere, ska även få nytt kort och kontonummer i veckan, kommer att få ett visa kort tydligen =) Så nu kommer jag att kunna beställa själv på internet.
Sen så gick vi tillbaka till skolan där Viktor va så snäll att han satt och höll mig sällskap till halv 4 när bussen gick.
När jag kom hem så såg jag att jag fått post.. Det var från Pliktverket. "Pliktverket kallar dig till antagningsprövning" så den 7-8 maj  kommer jag vara i Kristianstad på det. Viktor ska också dit då, så slipper jag virra bort mig helt själv och åka tåget själv =) Hoppas på att det blir kul iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

18

I fredas så ville pappa fira mig lite innan jag skulle åka till Eskingen. Jag fick alla Astrid Lindgrens samlar mynt och mitt fondkonto. Farmor hade skickat ett presentkort på H&M och sparkontot hon gjort åt mig. Och så fick jag ett kort från mamma och familjen där =) Sen åkte vi och skulle äta lite innan tåget gick.
Sen på lördan när jag fyllde år fick jag en rosa keps där det stod 18 år på och dagens datum och en parfym av Esking. Sen åkte vi in till Olearys och kollade på fotboll och sen skulle vi kolla på hockeyn men det blev lite segt att sitta där så efter första perioden åkte vi hem och fortsatte kolla på hockeyn hemma istället. Vi gick och handlade lite innan med så vi köpte en kladdkaka och lite cider och mat till kvällen. HV vann =) Men det var precis.. När vi kolat klart på det så började vi laga lite mat, gott kött och vitlökskroketter. Sen satte vi oss och kollade på film och åt kladdkaka och drack champangen som pappa skickat med mig. Massa mysigt var det.
Och idag så ska jag hem.. Men känner för att stanna kvar ett par dagar till, men måste ju se till att det går bra i skolan med.
Sen så blir det att åka upp och fira hos mamma nästa helg och sen i Sthlm nån helg efter det.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bild



Gjorde ett litet kollage med några av bilderna jag pysslat med.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Praktiken och lite till..

Igår på praktiken så fortsatte jag att ghosta datorer och demontera dom som skulle skrotas.. Det blev en lång lunch med media folket =) vi bestämde (tror jag iaf) att vi med mina fribiljetter ska åka ner till Halmsta och festa någon helg lite senare. Får se hur det blir med det. Skulle vara kul att hitta på nått med dom iaf, va rikigt längesen nu.

Idag då så har vi haft multimedia, hittar för mig nya saker mest hela tiden. Rikigt kul var det.. Lägger kanske ut lite bilder sen.. På engelskan såg vi en bra bit på filmen "About a boy" har faktiskt inte sett den innan, men det verkar alla andra ha gjort. Sen va det då lunch i nästan två timmar så gick hem till Raobert och spelade lite PS3 för att fördriva tiden. Sen var det då Programmering, rikigt segt, hoppas på att vårat spel blir klart snart så att man kan få nått betyg i det och hoppa vidare till nästa kurs. Vi kommer aldrig hinna med alla kurser som vi ska om vi jobbar så här segt.. Sen hade vi samhäll och där har vi nu kommit fram till politiken, vi har sett till att vi ska få lite info om EU valet som kommer att vara i juni sen med.. Första gången jag får rösta haha..
Just nu sitter jag bara och försöker fördriva tiden lite fram till halv 4 när bussen går. Tror jag ska fortsätta att redigera bilder till bildhemsidan när jag kommer hem så jag kan få klart dom. Vill ju börja med själva sidan snart, tror att det kan bli ganska bra =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svenska



Dagen började som vanligt med att ta bussen till skolan..
Sen så skulle vi ha uppsats skrivning i svenska från 8.30-11-30. Jag tror att det gick bra, skrev i alla fall 6 sidor så
hoppas att det inte var för dåligt innehåll. Jag var klar vid 10.10 och vi började inte nästa lektion fören 13.15 så vi gick och
åt och gick runt lite i samhället. När klockan började närma sig 12 började jag få ont i huvet så bestämde mig för att ta
13.30 bussen hem. Så jag tog en promenad till stationen för att få lite mer friskluft. Sen har jag bara suttit hemma och
tråkat runt lite på internet.
Hoppas på att det blir kul på praktiken imorn. Det brukar gå snabbt fram till luch sen vill man bara hem och då går det
rikigt slött.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Massa mys i helgen, hittade inte på så mycket men det kan vara mysigt att inte göra massa med.
Blev mest film och xbox360. På lördan gick vi och köpte massa glass och frysna bär, massa gott =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Esking

Sitter på multimedian och fixar bilder till bildhemsidan. Sen har vi styrteknik och svenska. Efter det ska jag ta tåget till Esking. Hoppas på att hitta en sittplats idag eller några trevliga folk att snacka med. Det tar ju sån tid att åka så det är inte kul att stå hela vägen för sig själv och ha tråkigt..
Ikväll blir det antagligen en massa film eller så blir det Trollhättan, Esking pratade nått om att kanske åka dit och vara med en av hans polare nån gång i helgen. Får väll se hur det blir.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Multimedia

Nu har multimedian börjat igen, massa kul. Lyckades även att få tillbaka mina orginal bilder som hade försvunnit. Men dom färdiga bilderna fanns inte. Men känns lite bättre att fortsätta när dom är tillbaka.
Hade praktik igår med. Jag fick sitta och ghosta massa ny datorer och medan allt laddade satt jag och kollade runt på lite utbildningar till efter gymnasiet. Har nu 3 olika linjer jag vill gå och jag vill ha alla inriktningar innom alla 3 med.. Men får väll se vilket det blir, får prata lite med våran SYV och se vilken det är störst chans att man får jobb efter. En av linjerna kan jag komma in på direkt och dom andra måste jag läsa ett basår först, men det kanske det kan vara värt!?

Snart ska jag på skolknoferens med gymnasiechefen och två andra från elevrådet, får se om vi har nått vettigt att säga. Men det borde det finnas eftersom dom andra sånna mötena alltid drar över massa på tiden, eller så är det för att vi snackar om för mycket annat, haha. Trevligt är det iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klippt




Blev inte så kort lugg som jag hade tänkt från början, men gillade det.
Får bli kortare lugg nästa gång kanske!?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klipp

Sitter i skolan och har tråkigt. Har en liten paus just nu men annars ska vi sitta och programera, massa konstigt är det. Allt ska kompliceras så. Sen har vi matte och slutar vid 12. då ska Esking komma så ska vi och äta lite och sen har dom förhoppningsvis tid att klippa mig. Har beslutsångest om hur jag ska klippa mig. Tror jag ska klippa nånslags lugg men jag vet inte rikigt. Blir så svårt när man haft samma frisy så länge. Men det är så tråkigt när det är likadant helatiden. Så får väll se hur det blir. Lägger ut en bild sen om dom har tid att klippa mig idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen

I fredas så åkte jag, och Eskins mamma, moster och morfar till Gekås och handlade lite presenter och annat. På kvällen kom Esking också, massa mysigt var det. Vi kollade på "The Pacifier" och satt och snackade med dom andra lite. Var riktigt trött så blev att sova tidigt.
Hela förmiddagen på lördan gick åt till att städa och fixa inför kvällen. Runt 5-6 började alla komma, vi skulle fira Eskings mamma och morfar som fyllt år. Tror vi blev lite mer än 20 personer, rikigt trevligt var det och massa god mat.
Söndan då så åkte vi till Eskings morbror och åt resterna av maten från festen. Efter det skulle jag åka med Eskings moster hem till mig eller ja en bra bit iaf innan pappa hämta mig på vägen, hon skulle ändå åt det hållet. Men hennes bil krånglade lite, batteriet var inte som det skulle så vi fick inte stänga av bilen för då behövs startkablar för att få igång den igen. Så när vi var framme hoppade jag bara ur så hon kunde åka vidare utan problem. Jag sa ju självklart hejdå och allt sånt med, haha. Sen blev det bara till att vara hemma och sätta upp nya gardinen jag köpt och började städa lite. Annars har det nog inte hänt mycket mera. Massa mysig helg i alla fall.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()